Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Otroci in gore
SamoK     
7.1.2019
Torej "v celotni družinski postavi" ne pomeni v celotni družinski postavi, ampak "vsi razen Žana, ki tokrat ni mogel z nami"?
redbull     
7.1.2019
Kako je v privat življenju tle na forum razmerah ne bi smelo vplivati ali pač
primoza     
7.1.2019
Ne, to ne pomeni to. V celotni družinski postavi pomeni v celotni družinski postavi. Tudi če bi šli na Ljubljanski grad ali pa v kino. Ne razumem pa, kateri del tu ni jasen. Število družinskih članov 3 na našem naslovu je povsem ekzaktna zadeva in toliko je tudi tistih, ki so bili na turi. Simpl.
KUKI77     
7.1.2019
Ni simpl. Nekateri, ki beremo forum, smo najprej brali o dveh pamžih, kasneje pa o "namerno?" celotni družinski postavi, in kaj je tukaj eksaktno?
tulipan     
7.1.2019
Eksaktne so trenutne razmere!
exwannabe     
7.1.2019
uf...da, človek kar takole izbriše lastnega sina iz družine eek, za to je pa potreben "poseben" karakter...zavijanje z očmi
Bandzo     
7.1.2019
No, najlažje je polemizirati. Si upam trditi, da je dosti ljudi, ki radi bere(mo)/jo trenutne razmere in primozove objave, zanimalo kaj se dogaja v nekoč zelo aktivnem trio z dvema mladima protagonistama. Vsi imamo pravico do zasebnosti, kolikor se je čutimo dolžni razpravljati širnemu stvarstvu na forumih je vsak sebi sodnik. Da pa smo vsi kvalificirani vseznalci in moralizatorji, pa ni potrebno dokazovati vedno znova, ko nekdo pove več, kot bi sploh bilo potrebno.

Hvala za opis razmer primoza. Srečno in varen korak še naprej vsem,

LP,
Ben
zavest     
7.1.2019
Živi in pusti živeti. Sam obiskujem hribi.net izključno zaradi opisov in trenutnih razmer. Če pa nekomu ustreza spotoma še javno objavljati podrobnosti iz družinskega življenja in tromestne zneske zapitkov iz gostiln, pač preskočim offtopic in je...
primoza     
7.1.2019
Ja, zdaj smo pa te razmere pomaknili par strani nazaj. Upajmo, da bo kot običajno tema očiščena. Bavški Grintavec tu res ni imel veliko zimskih objav. Mimogrede povem še to, da je bil račun objavljen povsem namenoma. Namenjen je bil eni mladi gornici, ki bo imela v kratkem opravljeno tretjo SPP in upam tudi izpit za avto, da se bo kam odpeljala sama in bo postala družinska ekipa počasi dvočlanska.nasmeh
turbo     
7.1.2019
Precej napisanega bi sodilo na strani med.over.net velik nasmeh
gorolazka     
7.1.2019
Primoza mas pa zanimive vzgojne, da mors tle objavlat racun, namest, da bi ji ga pokazu. Zihr zrd zana tipkas o popolni druzini, da ja ve, da ni del nje.. Dvomim, da bi drugace vedno poudarjal, kdo je bil prisoten na turah... In zdej komi cakas, da se se ajde znebis... Nepopolna druzina, nova zena in ti, presrecna po vseh gorah...
primoza     
7.1.2019
Tema BG je sicer zašla. V originalu pa sem objavil razmere. Nato pa sem samo odgovoril na vprašanje. Res pa izven konteksta razmer. Ampak očitno je tema zanimiva, drugače ne bi doživela takega obiska. Kar pa se tiče ostalega pa srčno upam, da bo kdaj postava spet drugačna. Navsezadnje smo skupaj hodili 10 let. Ostale pa, ki imate veliko za povedati pa vabim, da objavite vsaj približno toliko izletov po različnih gorstvih, kot sem jih jaz. Kolikor mi je znano je temu ta stvar tudi namenjena, čeprav je prav zabavno kdaj prebrati tudi kake drugačne komentarje.
Dodatek: Napovedujem tudi poletne objave, Bolgarija je že rezervirana za tri tedne, pogorje Rila. Tam je še dosti za raziskati.

Aja kljub temu, da gorolazka tu nima praktično nič za pokazati pa vendar. Prijazno jo napotim na tale link, družinsko gorništvo gojim že vrsto let tako, da mi taka navedba uide tako mimogrede: http://www.ringaraja.net/clanek/gornistvo-z-otroki---kaj-pa-zahtevnost_802.html

Morda se tukaj najde še kaj uporabnega, posebej v dodatnih člankih.
exwannabe     
8.1.2019
Boga svetega...saj ne moraš verjeti če ne prebereš. OK, moram sedaj otrokom povedati, da ker so šli na svoje niso več familija.eekzavijanje z očmi
pikica1     
8.1.2019
@exwannabe a mu ne boš reku, da je seljak eekzavijanje z očmi
Fikret     
8.1.2019
Primož, čestitke za pokončno držo pri zagovarjanju svojih naprednih načel tudi pri žaljivih blogih. Tvoje objave planinskih izletov so enkratne in zelo zanimive. Pa tudi na področju vzgoje in izobraževanja v teh občutljivih letih odraščanja mladine si vrhunski strokovnjak!
dleskovec     
8.1.2019
Primož; tudi jaz rad prebiram tvoje prispevke na TR in tudi spremne fotografije so vredne ogleda. Res ti ni treba odgovarjati na "spakedravščino" gorolazke (je ona ali on?)in uredništvo (Dejan) takšnega besedila ne bi smel objaviti; je prava sramota za nas SLOVENCE! Primož; kar naprej v družinskem krogu pa SREČNO!
primoza     
8.1.2019
Hvala, vseeno rad odgovorim, navsezadnje so mnenja različna. Res se kakšni skrivajo za navidezno anonimnostjo, ki pa je v resnici ni.
Seveda je rak rana moj mlajši sine z desetletno planinsko tradicijo, ki pa je trenutno pač na konzoli, do tam moja moč ne seže in ga ostalo ne zanima.
Ne vem pa točno kam pelje to vatkanje mladine, to je npr. da ima vedno več otrok odločbe o posebnih potrebah obravnave v šoli, kar določen del, po mojem mnenju, skrajno neodgovornih staršev celo zagovarja. Na koncu bo tako še za na skret rabil enega ali celo več pomočnikov, saj bo prepričan, da za kaj več ni sposoben.
Ni treba iti daleč pogledati da se lepo vidi tudi vpliv različne vzgoje in tudi vidne razlike njenih rezultatov med mladino. Tu sem lahko le ponosen na svojo hči, to da gre po svoje pa seveda njenega statusa ne spremeni, morda sem se res nekoliko nerodno izrazil. Seveda gre postopno na svoja pota pospremljena z najino veliko in konkretno podporo. Se je pa morda težje posloviti od skupnih udejstvovanj tam, kjer so interesi podobni in so skupni trenutki zanimivi. Tako bi bila za njo kazen, če je npr. ne bi vzela s seboj v Gradec na bolderje, ali pa na zadnji Bavški Grintavec.
Vedno zagovarjam udejstvovanje otrok v športu in podobnih zadevah, ker to pri otrocih izboljšuje samopodobo in mu daje vpogled v lastne sposobnosti, seveda če se potrudi. In to se lahko enostavno aplicira v vsa poglavja človekovega življenja.
Veseli me, da marsikdo iz generacije "najst" članke, ki jih objavim tudi spremlja, žal se je pred kratkim enemu pripetila ena bolj tragična nesreča, ki bi se meni kot kemiku tudi lahko mirne duše pri podobnih letih, verjetno sem imel tudi nekaj sreče. Upajmo, da bo s tem mladim planincem vse v redu in bo še naprej hodil po gorah.
Vsem pa želim čim manj težav pri vzgoji, čim več lepih izletov po gorah in da bo ta portal še naprej zbirka najrazličnejših gornikov.
gorolazka     
9.1.2019
dleskovec Anonimnost? Ona/on? Že davno sem tipkala svoje ime in priimek https://www.hribi.net/trenutnerazmere.asp?slo=1&gorovjeid=10001&id=7009&stran=4
V hribe/gore se počasi vračam. v 20 letih sem prehodila večino označenih poti po slovenskih dvatisočakih, tudi nekaj brezpotij in zgubljanj je bilo. V povprečju sem naredila 25 tur nad 2000 m na leto. Zadnja leta me je ustavilo zdravje. Pred pol leta še pretres možganov in posledično občutljivost na sonce. V gore se vračam, vendar o tem, kako hodim na Viševnik poleg poti, da se izognem soncu, in kako po pol leta stojim nad 2000 m ter naredim le tri fotografije in zaradi glavobola tečem do prve sence, ne pišem.
O spakedravščini in znanju slovenščine, naredila sem izpit iz slovenščine za poučevanje v srednjih šolah. Spakedravščina je bila zgolj in samo namerna.
Fikret     
9.1.2019
Primož, s tvojo napredno miselnostjo se povsem strinjam. Imam pa samo eno repliko na tvoj zapis: "Aja kljub temu, da gorolazka tu nima praktično nič za pokazati pa vendar." Za pokazat mogoče res nič, ampak je pa ova gospođa profesorica Gorolazka prav uspešna pri rušenju slovenščine. Slovenska literarna velikana France Prešeren in Ivan Cankar bi se verjetno v grobu obračala ob takem žvečenju slovenščine. Na koncu se opravičujem zavoljo mojega slabega znanja slovenščine, ampak se trudim, čeprav ne poučujem na srednjih šolah. Sem pač samo radnik (delavec) v proizvodnji.
primoza     
10.1.2019
Super, da se vračaš v gore Gorolazka. Kjer je volja tam je pot.
Če si iz šolske stroke se verjetno moraš strinjati, da enormno razvajanje otrok, ki smo mu priča zadnje čase nikamor ne pelje. Samo če nimaš vzvodov pri odpravi tega problema potem laho le a) pri tem sodeluješ b) pri tem ne sodeluješ. Jaz sem izbral b).
Stran: 1 2 3 4 5 6       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki