Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Forums / Slovenija / Mountain running / Gorski maraton 4 občin

Gorski maraton 4 občin

Print
AVI15. 11. 2011 08:36:18
Izredno lepa krožna pot na kateri vsako leto poteka že znameniti Gorski maraton 4 občin. In kjer se je letos odvijalo tudi Svetovno prvenstvo v gorskem maratonu.


Tokrat pa sem jo mahnil po poti še v jesenskem času:

http://www.davidkadunc.si/gorski-maraton-4-obcin
(+3)všeč
zvončnica15. 11. 2011 09:41:42
Čestitam AVI, srečali smo se na poti na Črno prst, govorila sta s prijateljem o opremi in gorskem maratonu 4 občin, keterega se bo tudi sam drugo leto ponovno udeležil. Njegova sestra se ga je udeležila letos, bili smo na podelitvi pokalov, podelitev je bila na zelo visokem nivoju, bilo je krasno. Tudi sama rada tečem in kolesarim,

uživaj še naprej v teku, super, LP nasmehvelik nasmehnasmeh
(+2)všeč
AVI15. 11. 2011 13:49:16
Živjo Zvončica!

Ja, se vas spomnim bili ste tik pod gozdno mejo in lepo je bilo majčkeno poklepetati. velik nasmeh Jožkotu z ekipo pa seveda samo čestitke za vsakoletno organizacijo tega teka.

Lepo športajte še naprej in lep pozdrav vsem! velik nasmeh
(+2)všeč
Alpski Slovenc15. 11. 2011 20:51:01
Lep pozdrav AVI, čestitam za pretečeno pot, Gorskega maratona 4. občin. Vreme je bilo primerno za takšen podvig, izjema na sedlu Črne prsti in Poreznu, kjer je pihalo in temu je bila primerna temperatura, kar smo tudi sami občutili na vrhu Črne prsti. Klepet je bil kratek, a zame vendarle odločilen. Kolebal sem med tekaškimi copati NIKE in SALAMON. Odločil se bom za slednje XR CROSSMAX NEUTRAL. Beseda je nanesla tudi na kompresijsko športno obleko, o kateri bom še razmislil.

Jožko in njegova ekipa, pred njimi dam kapo dol. Organizacija je za čisto desetko, marsikateri organizator bi se imel tukaj kaj naučiti. Zato ne dvomim, organizacija v letu 2012 bo vsekakor odlična.
(+2)všeč
AVI16. 11. 2011 09:12:07
Alpski, na sedlu ČP je res pihalo "kot hudič".

Glede copat pa sem prav s slednjimi zelo zadovoljen. Sicer je bila to šele druga malo daljša turca z njimi, vendar pa je občutek na nogi super.velik nasmeh Tudi podplat za moje pojme dokaj dobro prime, čeprav naj bi bil to "kombiniran" copat. Zgolj v informacijo, da obstajata dve verziji tega copata in sicer ena Z in ena BREZ zaščitne membrane proti vlagi (climashield), kar bo v teh mesecih verjetno še prav prišlo. Slednji je tudi nekoliko rumeno obarvan.

Sicer jih v mokrem še nisem testiral tako, da kako se obnese membrana iz lastnih izkušenj težko povem. nasmeh

LP

dAVId

všeč
Loni21. 11. 2011 18:41:48
To soboto ni bilo o vetru niti sledu... pa če sledim Aviju, na pot sem se podala s Salomonkami 3D Pro Ultra in v kompresijskih štunfih. Pa ker nisem Avi, sem za pot porabila malo dalj, glede na to, da je limit za krog 8 ur, sem se pošteno potrudila, da sem ga skoraj v celoti izkoristila, sonce je bilo preveč mamljivo, da bi jo človek samo okoli mahal, je bilo treba vključiti tudi martinčkanje.
Nad Petrovim Brdom.1
Pogled proti Črni Prsti.2
Meni najljubši delček trase, Vrh Bače in brunarica LD Podbrdo sta za vogalom.3
Pogled proti domu Zorka Jelinčiča, vrhove GM4O obide.4
Okrepčevalnica pred uro resnice (Durnik).5
Še zadnji vzpon proti Domu Andreja Žvana - Borisa na Poreznu.6
(+1)všeč
AVI8. 12. 2011 13:16:58
Bravo Loni, si izkoristila še zadnje kopne dni. velik nasmeh
všeč
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies