Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Forums / Slovenija / Kamnik Savinja Alps / Severni steber Skute

Severni steber Skute

Print
IgorZlodej25. 08. 2010 10:23:18
Ena izmed mnogih zgodb, ki se je na srečo dobro končala. Tako bomo še lahko brali Bojanove zanimive opise gorniških vzponov. "Umetnost" se je znati ustaviti in kdaj tudi obrniti ob pravem času. To seveda ni nikakršen poraz, ampak velik uspeh, končno tudi uspeh preživetja. Takrat je še najmanj pomembno kakšni bodo komentarji. Mogoče se je sicer kdo vprašal zakaj pa nista z opremo, ki sta jo imela poskušala sestopiti, se spustiti ob vrvi recimo in se sama rešiti iz stene. Mogoče bo odgovor dal kar sam Bojan, jaz ga sicer že imam. Ob tej priložnosti pa bi tiste, ki ste mogoče spregledli opozoril na zanimiv članek, ki je tukaj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/58459/#c13176
všeč
Bojan_A25. 08. 2010 10:25:56
@ MBrando: Ja, v nedeljo je bilo to. GRS sva pa klicala, ko sta vidva že bila v dolini. Čestitke za uspešen vzpon!
Vesta možno da sem vas slišal, ker sem kar nekaj časa v steni slišal človeške glasove.

Glede tega plačila bi res morala biti jasna merila. Sicer komajda verjamem, da bova odnesla brez položnice, ampak vseeno upam da me to nekajminutno frčanje ne bo stalo vseh prihrankov od Zoisovih štipendij zadnjih nekaj let.

Hvala vsem za pozitivnost in LP,

Bojan
všeč
lijaneja25. 08. 2010 18:15:31
Bojan, dvakratne čestitke za pogum. Plezarijo in klic v sili. Samo da se je srečno končalo. Jaz sem pa le mislil, da ti delaš magisterij le iz gorskega teka, glede na to, da si tam zelo uspešen, pa vidim, da ti ni tuje planinarjenje, fosili, sedaj pa še alpinizem.
Ne bi te rad učil kozjih molitvic, ker te pre dobro poznam. Vem, da si izreden gorsko-tekaški talent, ki bi rad uspel. Če se boš posvečal tolikih dejavnosti, ti bo pri teku trda predla.
Pazi na gležnje, se vidimo v nedeljo na Dražgoški gori.
všeč
čemšeničan25. 08. 2010 21:06:19
Nedeljsko jutro je bilo res lepo, tako lepo, da nas je kar poneslo proti vrhovom naših gora tako sem se še v trdi temi ob 4.zjutraj podal po poti čez Žmavcarje na Tursko goro od tam pa na vrh Skute ter mimo bivaka pod Grintovcem do Cojzove koče nepišem to zato,da boste vedeli kje sem hodil ampak zato,ker me je takorekoč prebudil stavek gospoda IgorjaZlodeja UMETNOST SE JE ZNATI USTAVITI IN KDAJ TUDI OBRNITI OB PRAVEM ČASU! Bojan in ravno to si storil ti, nam vsem pa naj bo to velika šola za nadalne vzpone na vrhove gora.
Bojan želim ti še veliko srečnih dni pri premagovanju zastavljenih ciljev.
Lep pozdrav in srečno!
iz vrha Turske gore proti Skuti1
všeč
ljubitelj gora25. 08. 2010 21:43:44
Še dobro, da te je pamet tako daleč pripeljal, da si le zbral pogum in poklical reševalce.
Dobra-zanimiva zgodba, vsak planinec se sigurno tega boji, jaz hodim sam po gorah in me je kar malo strah, da bi včasih kam zašel.
Zaenkrat sem raje pri lahkih poteh, le tako si pomirjen in brezskrbi, kot pa pri brezpotjih
všeč
Page:12
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies