Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Forums / Slovenija / General talks / Izginuli pas za varovanje

Izginuli pas za varovanje

Print
PohodnikX2. 10. 2011 23:15:36
V noči sobota/nedelja (1. na 2. oktober) sem prespal na skupnih ležiščih (soba 210) v Domu na Kredarici. Zjutraj ni bilo več mojega pasu za varovanje (STUBAI, del s karabini, v črni vrečki), ki sem ga bil pustil na klopi v predsobi. Mislim, da ga je nekdo pomotoma vzel, saj po mojem trdnem prepričanju tatvine varnostne opreme v gorah niso mogoče. Vljudno prosim za kakršnokoli informacijo s tem v zvezi. Hvala, PohodnikX
všeč
VanSims3. 10. 2011 13:39:58
PohodnikX, ne tolaži se. Glede na to, da v hribe(še posebej pa na take obljudene točke kot Kredarica) hodi vedno več ljudi, ki se imajo za gornike pa to niso in so za to raznoraznih navad, kulture in stopnje omike, je še najbolj verjetno da je namenoma dobil noge. Na žalost je pri nas to, da se v hribih ne krade postala samo še fama.

Ko sem še v študentskih letih začel potovati po Evropi z Interrailom sem bil tudi sam napumpan s famo, da se po Youth Hostlih pa že ne krade. No, že na prvem potovanju mi je v Salzburgu ponoči izginila kompletna obleka. K sreči sem imel vse rezervno. Od takrat sem striktno pazil, nič puščal nikjer samo, vse zaklepal kjer se je le dalo, tudi spal z rukzakom na postelji, če ni šlo drugače, marsikdo se mi je morda potiho režal, ampak od takrat mi ni nič več nikoli izginilo.
všeč
Fazo6. 10. 2011 12:52:49
Podobno izkušnjo sem imel na Okrešlju pozimi. Pustil sem svoje palice zunaj čez noč (tam, kjer naj bi jih vsi), zjutraj pa so bile tam namesto mojih isti model, samo precej bolj izrabljene in pojahane...od takrat naprej nikoli več nič ne pustim dlje kot mi seže roka.
všeč
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies