Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
mici5 / Zadnja sporočila

mici5 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
mici511. 10. 2011 23:57:45
primoza piše:
Me pa veseli, da je zadeva ostala na nekem kulturnem nivoju in da so se sicer različna mnenja zelo različnih in tudi zelo kompetentnih ljudi izmenjala precej miroljubno.
Na tem mestu bi poprosila za razlago, oz. odgovore. Pa kar konkretno, prosim.
1. Čigava mnenja so na tem mestu zelo kompetentna?
2.Naj mi primoza razloži, kakšni so kriteriji za rangiranje najbolj, malo manj in najmanj kompetentnih na teh straneh?
Kajti osebno menim, da so prav vsa mneja zanimiva in so jih napisali ljudje, ki imajo določene izkušnje in bi lahko rekla, da so kompetentni povedati svoje mnenje.

Mene, recimo, je prepričal VanSims.

Ampak takoj, ko sem omenila ime, sem do drugih, ki so prav tako povedali svoja mnenja in poglede,(ki so meni zelo veliko povedali, ki se mi zdijo vredu, ki so mi pojasnili in me pomirili ali malo pofrcali...)krivična.
Menim, da uvodni stavek na fin način in tako( malo pritlehno) porangira uporabnike teh strani.
Pa naj mi avtor uvodnega stavka ne zameri mojega videnja.
Ostalim - hvala.

mici511. 10. 2011 00:06:48
V soboto, 8.10. sva preplezala in prehodila pot na Gradiško turo. Plezalni del poti je odlično varovan, del poti od razpotja pa do vrha pa se kar vleče. Malo naju je skrbelo, da bo nazaj-grede zaradi vlažnih tal drselo, pa ni bilo panike. Seveda sva se vrnila po poti naokrog. Vsekakor je bila tura dobra ideja in izbira, kako preživeti del sobote po tistem sneženju.
Samovarovalni komplet sva uporabljala, čelado pa tudi. Je pa res, da je en mladec (verjetno domačin)dobesedno preletel plezalni del poti - brez čelade, kompleta, rokavičk... in potem je kar izpuhtel, he he he. Se je videlo, da je tura njemu za "fruštek"- da mal požene kri po žili.
In še nekaj osebnega mnenja o debati o otrocih v takih poteh:
Malo sem prebirala tole klepetanje in moram reči( ne glede na to, kaj pravi ata primoza in ŠpRo29 ), da se mi zdi vlačenje otrok v take ture s strani staršev RES publicistično dejanje, ki je nevarno in tvegano. In prebiram, da primoza veliko piše o skupnih turah in kar pove, kaj pravijo otroci. No, s tem ni nič narobe.Kaj pa mama otrok pravijo? Zelo globalno, da je človek pripravljen deliti s širnim svetom svoje otroke ( pametne, tako zelo odrasle, aktivne...).
To, kar bi rada povedala pa je,da se bojim, da je čas, v katerem živimo, zabrisal meje med tistim, kar je nekje starševsko normalno in še sprejemljivo in med tem, kar nekateri počnejo "samo-zato-da-se-ve-da-so-nekaj-posebnega". Itak pa se veliko stvari dogaja na nezavedni ravni. In kompenzirat svoje primanjkljaje s svojimi otroki....no ja!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies