Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Rajmond / Zadnja sporočila

Rajmond - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
Rajmond6. 02. 2020 19:28:39
Danes sem se povzpel na Veliko Kladivo s planine Pungrat prek Šije po poti naravnost gor. Razmere so bile dobre, seveda je obvezna uporaba zimske opreme. Do sedla med Malim in Velikim Kladivom gre z malimi derezami, potem sem nataknil prave dereze in vzel v roke cepin, saj je sneg na zadnjem vzponu do vrha pomrznjen. Do sedla sicer snega na strmini ni prav veliko, a male dereze omogočijo bolj varen korak tudi na suhi travi. Z avtom se po rahlo zasneženi, a prevozni cesti čisto do Pungrata ne da, saj cca 200 m pred planino čez cesto leži podrta smreka. Očitno posledica včerajšnjega orkanskega vetra.
Rajmond3. 01. 2020 09:48:28
Res se mi zdi neverjetno, da si ljudje kot špik81 vzamejo toliko časa in sitnarijo po forumu, namesto da bi tudi sami uživali v hribih in mogoče celo delili lepe in zanimive fotografije ter morebitne svoje dobre ali slabe izkušnje s preostalimi zmeden
Rajmond6. 12. 2019 07:05:26
Bil v sredo zjutraj na VDV, izjemen sončni dan in odlične razmere. Sneg se začne na 1600m.Pred mano je šel Gašper in mi z gazjo olajšal pot. Razgledi proti Triglavu so bili izjemni. Poskusila sva se povzpeti še na Ablanco, a sva se zaradi preteče razpoke v snegu 60m pod vrhom obrnila.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies