Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
drobtinica / Zadnja sporočila

drobtinica - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
drobtinica17. 11. 2008 18:42:48
zelooo lepe slike!!!
te kar premami da bi šel ven. nasmeh

lp
drobtinica25. 10. 2008 11:17:35
geppo - odgovor na tvoje vpr! ja vrjetno je družina mislila pot iz laneža do grohata navzdol, ker smo se tudi mi mislili podati po tej poti navzdol, ravno zaradi poledenelosti na durcah!!! odločali so se pa ravno zato vrjetno, ker je ta pot na karti vrisana kot lahka pot in ne takšna kot jo opisuje vucko! to za mene ni več lahka markirana pot ...???, če ima vmes kline in se moraš plezat da prideš po skali gor, kaj šele dol! ???
drobtinica24. 10. 2008 18:43:13
vucko.st a ti si šel po tej poti na vrh laneža? in kakšna je sploh ta pot? prehodnost, krušljivost?
čudno pa je to, da nekateri sploh ne vejo za to pot? sam je pa to čudno da jo PZS še navaha v kartah, če je tako slaba???
drobtinica23. 10. 2008 17:38:35
geppo, saj je nisiste mogli opaziti, če pa je tako slabo vidna. na kamnu ko je smer za durce, je odzadaj napis HOVNIKOVA in puščica, ampak zelo zelo slabo vidno.jezen
je pa pot vsaj kliko smo mi vidli na začetku že zelo grozna na pogled, kar odrezana skala.in koliko se je nam zdelo kar v slabem stanju, zato se tudi nismo podali po njej navzdol. na zemljevidu pa je vrisana kot lahka markirana pot??? ne več je je noben več ne vzdržuje?
lp
drobtinica21. 10. 2008 22:13:36
pozdrav!

v nedeljo 19.10. smo se tudi mi odpravili na radugo od grohata čez durce na vrh. ker smo hoteli narediti krožno pot, smo se odpravili na kočo pri loki in potem na lanež, ker smo na karti kamniško-savinjske alpe videli vrisano markirano pot ki kaže z laneža navzdol, smo se hoteli po tej poti odpraviti dol. tukaj pa je nastal problem?? tako kot je bilo že zgoraj opisamo, ta pot se nam je zdela zelo čudna? zmeden
in tudi mene zanima kaj je s to potjo?
in kakšna je? zahtevnost, prehodnost, itd.

kar se pa tiče poti iz laneža, kot si MarkoS napisal zgoraj,ki sploh ni vrisana na karti, pripelje na kočo na loki.
lp
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies