Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Profil
profil

 alyas

Uporabniško ime: alyas
E-pošta: alyas.fit@gmail.com
Starost: 59
O meni: Življenje je lahko zanimivo in lepo... in na koncu velja samo to, kar smo storili in doživeli in ne tisto, po čemer smo hrepeneli. Carpe Diem.
Pridružen/-a: 2.5.2010
Št. ogledov profila: 7088
Število slik: 2412
Število objav: 133
Število poti: 10
Pošlji zasebno sporočilo >>>

Moje slike:
Pri markaciji na vrhu - Veliki vrh Na vrhu Kofce-gora, pogled proti Kladivu Na vrhu tanjša visoka oblačnost, pogled proti Zelenici, Karavankam in Julijcem s Triglavom v ozadju Pogled iz Kladiva na Veliki vrh, Begunjščico in v ozadju na Triglav Pogled iz Kepe proti Triglavu Pogled na morje megle, iz katere se dvgajo vrhovi Kam.Alp nad Jezerskim (levo) in Storžič (desno) Planike - najdeš tudi ob poti čez Gamsov skret in čez Žmavčerje Po grebenu uhodimo pot proti Kofcam - gori. Kladivo na vrhu, v ozadju ... pogled na KS Alpe in Storžič Kranjska Rinka - na vrhu, ... s Skuto v ozadju Pot na Veliki vrh, z višino sneg narašča, a je moker in mehak, predira se do podlage. Pogled na sestop v Krnico Viš, na vrhu Na Turski gori ... z Rinkami v ozadju Sestop iz Kladiva proti sedlu med planino Pungrat in Šijo Smerne oznake na planini Šija Pogled iz Dov.križa proti Škrnatarici in Kukovi špici (čisto v ozadju Kepa in greben Karavank) Pogled na nevarni prehod pod previsno ožino Nevarni prehod pod Jezersko Kočno Pogled iz Kočne proti Grintovcu, Dolgemu hrbtu in Skuti Kepa - na vrhu, pogled na avstrijsko stran Pogled iz Kepe na martuljško skupino gora Pogled na Kofce goro in proti Kladivu

vse moje slike (razvrščeno po datumu) >>>
vse moje slike (razvrščeno po priljubljenosti) >>>

Moje poti:
prečnica v desno nad meliščemBošana (Sv. Marija) - Sv. Vid (otok Pag) (pristop po severni strani)
v ferati čez najtežji del na začetkuRenke - Plezališče in ferata Renke (razgledna pot čez ferato do Špitala)
Opisana pot na zemljeviduPasjek - Žamboh (Špeglovec, Kleviška špica in Žamboh - od severa)
in na vrhu - pri planinskem domu na JančahJevnica - Janče (krožna kolo tura: Jevnica - Laze - Janče - Golišče)
na vrhu z domačinom Ahmetom, vodnikom in traserjem poti (org.poti VivaTreking)Gornje Vusanje - Zla Kolata / Kollata e keqe (normalni pristop po pastirski poti iz Zarunice )

vse moje poti >>>

Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki