Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


alyas - User Hribi.net

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Profile
profile

 alyas

zadovoljni v dolini
User: alyas
About me: Življenje je lahko zanimivo in lepo... in na koncu velja samo to, kar smo storili in doživeli in ne tisto, po čemer smo hrepeneli. Carpe Diem.
Profile views: 4548
Number of pictures: 1555
Number of posts: 102
Number of hiking trails: 3
Send private message >>>

My pictures:
Mišelj vrh - smer pristopa, pogled iz Koštrunovca Druščina pod slapom, v kanjonu reke Glinščice Množica na vrhu v pzadju Mali Jalovec (neformalno) - vzpon in sestop nanj pa ni za izletnike Pri planinski koči Mario Premuda v dolini (pivo stane 4 Eure) vzpon čez steno Goličice ... že na vršnjem grebenu sneg v senčnih legah se bo še nekaj časa obdržal, zahteva previdnost, a ne ovira varnosti pogled od drugega razcepa za v Tamar (mimo bivaka v M.Kot ali po melišču v V.Kot) nazaj navzgor Na Mišelj vrh, težja prva polovica vzpona številčna ekipa na vrhu orientacija, smer našega pristopa na vrh Zavarovana pot v spodnjem delu poteka po steni nad snežiščem Eva in Adam - pogled od zgoraj iz Prevalskega Stoga navzdol - na Kotovo sedlo po zahodni strani gore orientacija, smer našega pristopa na vrh pogled v Ozebnik od zgoraj Sestop iz Mišelj vrha po zahodnem grebenu in tik pod vrhom bivak iz druge strani Po kanjonu reke Gliščice hodimo, v smeri toka, po njenem desnem bregu Po krajšem in manj zahtevnem grebenu navzgor na prvi razglednik nad kočo Mario Premuda Kotovo sedlo, na razpotju poti Varovala so v brezhibnem stanju

more pictures >>>

My hiking trails:
v ozkih uličicah je prostora komaj za koloIpsos, Pirgi - Pantokrator (čez Spartylas in Strinilas - z južne strani)
pogled nazaj navzdol po smeri pristopaPlanina Blato - Škednjovec (po vzhodnem grebenu)
Skok ima tri manjše kamine (z dvema vmesnima postankoma), po težavnosti, nekje med II. in III.Pred Belo - Ojstrica (čez Skok in Šraj pesek)

Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing