Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Profil
profil

 alyas

Uporabniško ime: alyas
O meni: Življenje je lahko zanimivo in lepo... in na koncu velja samo to, kar smo storili in doživeli in ne tisto, po čemer smo hrepeneli. Carpe Diem.
Pridružen/-a: 2.5.2010
Št. ogledov profila: 4718
Število slik: 1613
Število objav: 107
Število poti: 4
Pošlji zasebno sporočilo >>>

Moje slike:
Pri markaciji na vrhu - Veliki vrh Na vrhu Kofce-gora, pogled proti Kladivu Na vrhu tanjša visoka oblačnost, pogled proti Zelenici, Karavankam in Julijcem s Triglavom v ozadju Pogled na morje megle, iz katere se dvgajo vrhovi Kam.Alp nad Jezerskim (levo) in Storžič (desno) Pogled iz Kladiva na Veliki vrh, Begunjščico in v ozadju na Triglav Pogled iz Kepe proti Triglavu Planike - najdeš tudi ob poti čez Gamsov skret in čez Žmavčerje Po grebenu uhodimo pot proti Kofcam - gori. Kladivo na vrhu, v ozadju ... pogled na KS Alpe in Storžič Kranjska Rinka - na vrhu, ... s Skuto v ozadju Pot na Veliki vrh, z višino sneg narašča, a je moker in mehak, predira se do podlage. Viš, na vrhu Pogled na sestop v Krnico Na Turski gori ... z Rinkami v ozadju Sestop iz Kladiva proti sedlu med planino Pungrat in Šijo Pogled iz Dov.križa proti Škrnatarici in Kukovi špici (čisto v ozadju Kepa in greben Karavank) Pogled na nevarni prehod pod previsno ožino Nevarni prehod pod Jezersko Kočno Pogled iz Kočne proti Grintovcu, Dolgemu hrbtu in Skuti Kepa - na vrhu, pogled na avstrijsko stran Pogled iz Kepe na martuljško skupino gora Pogled na Kofce goro in proti Kladivu ... po 12 uri sta se oblačnost in megla spustili nekoliko nižje

vse moje slike (razvrščeno po datumu) >>>
vse moje slike (razvrščeno po priljubljenosti) >>>

Moje poti:
pogled na vzhodni pristopni greben Podrte gore in naprej Vrh Konte in ŠkrbiniKoča pri Savici - Podrta gora (pristop po grebenu iz zahodne strani)
v ozkih uličicah je prostora komaj za koloIpsos, Pirgi - Pantokrator (čez Spartylas in Strinilas - z južne strani)
pogled nazaj navzdol po smeri pristopaPlanina Blato - Škednjovec (po vzhodnem grebenu)
Skok ima tri manjše kamine (z dvema vmesnima postankoma), po težavnosti, nekje med II. in III.Pred Belo - Ojstrica (čez Skok in Šraj pesek)

Copyright © 2006-2017 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki