Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
ana13 / Zadnja sporočila

ana13 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
ana1330. 10. 2010 14:20:11
Volja najde pot in ti ljubitelj gora si to dokazal. Veliko je najbrž ljudi, ki se srečujejo s podobnimi težavami, zato bi bilo morda zanimivo, da bi malo napisal o svojih prehranskih navadah, aktivnosti in morda tudi o tem kako ravnati, ko se človek znajde v krizi. Tudi mene bi zanimalo,čeprav nimam težav s težo in ne vem kaj pomeni odrekanje hrani in hujšanje.
ana1330. 10. 2010 14:13:44
jao, sami pametnjakoviči, ki se blazno trudite, da forum ne služi več namenu - žal.Do komne se je še vedno dalo priti, pa četudi ga čez prazniken nasuje 10m in lahko kašen dan več ostaneš v koči.
če nimate odgovorov, ki jih nakazuje tema, zakaj je raje ne preskočite?
zlodej - o prežvečenih tamh pa raje ne bi. si sicer izkušen hribolazec,a če pogledamo je tvoj domet gora ozko usmerjen na okolico bovca in še mal čez mejo,pa na triglev pogledaš tja pa sem. o teh turah - enih in istih pa pišeš in se ponavljaš že leta.prav fino bi bilo, če bi kdaj kaj napisal o kašni novi turi.
jaz sem nova tle gor in verjemite mi razočarana.....ker sem si dodobra ogledala forum in teme, sem ugotovila, da se je mnogo tistih, k iso včasih sodelovali preprosto umaknilo in prav nič se ne čudim zakaj.
če bi bila jaz adnimistrator bi teme, ki se ne dotikajo naslova preprosto izbrisala.sicer pa tistim, ki se neprestano oglašate in kritizirate svetujem, da si odprete forum z naslovom pohvale in kritike.....
ana1327. 10. 2010 00:44:47
Tistim, ki tak nain silvestrovanja v gorah ni všeč svetujem, da temo preprosto ignorirate, oglašajo pa naj se tisti, ki jih pa zanima.
S svojim modrovanjem namreč odvračate sodelovanje istomisličih.Človek bi si misli, da v gore zahajajo strpni in veseli ludje - po tem pisanju tu pa bi prej rekla, da gre za bolj za nestrpneže in nergače.Dejte se skulirat, saj boste le tako pripomogli k temu, da bodo ljudje z veseljem zahajali na ta forum.
Le pogumno in na dan s predlogi kam na silvestrovanje v hribe.
ana1325. 10. 2010 22:05:39
Turbo, malo neumestno se mi zdi vse metati v isti koš in govoriti, da je vse nažgano in pijano.
Če se ljudje ob koncu leta malo poveselijo ni nič narobe, še posebej če potem ne sedejo v avtomobil.
Kar pa se tiče bivakov je lahko tudi zanimivo, a vse skupaj veliko bolj zakomplicirano.
Prepričana sem, da so na tem forumu ljudje, ki imajo tudi pozitivne izkušnje.
Sicer pa se vsak posameznik sam odloči kako in kaj. Če tebi turbo takšne vrste silvestrovanje ne paše, se jih pač ne boš udeležil. Kar pa se Dedka Mraza tiče sem prepričana, da je njegovo najvećje darilo, da se povzpneš v snežno pravljico, preživiš prijetno noč, malo zaplešeš in se po zasneženi pokrajini vrneš v dolino.
ana1324. 10. 2010 16:49:21
novo leto se vse bolj bliža, zato bo treba začet misliti kam in kako na silvestrovanje.ta so bila v hribih vedno privlačna, zato sem prepričana, da bo tudi letos tako.
torej dajmo na plan predloge za silvestrovanje in vaše želje. morda pa se bo tudi tu zbrala skupinica, ki bo skupaj preživela najdaljšo noč v kateri izmed planinskih koč.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies