Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Visoki Kanin - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
list of forums / Slovenia / julian alps / visoki kanin
 Visoki Kanin
funnyboy     
3.11.2019
Hehe, miri velik nasmeh, res je
nejcf     
30.8.2020
Verjetno zadnji poletni visokogorski dan sva tokrat preživela na Kaninu. Lepa napoved je pritegnila kar nekaj ljudi, zato je bila zjutraj na spodnji postaji žičnice kar dolga kolona pohodnikov in padalcev. Videla sva tudi markacista PD Bovec, ki je ta dan na novo markiral poti okoli Prestreljnika in Prevale. Za prvimi jeklenicami sva videla dva kozoroga, ki se naju nista prav nič bala. Po daljšem prečenju melišč sva malo poplezala na greben, ki nato pripelje na Visoki Kanin. Prav lepo je, da ta pot ni preveč odeta v železje. Pod vrhom sva srečala množice ljudi, ki so priplezali po ferati Julia. Nekajkrat se je iz stene zaslišalo padanje kamenja, tako da prav prijetno tam ni moralo biti. Vremenska napoved je strašila z nevihtami, a teh daleč naokoli ni bilo videti. Le nekajkrat so vrh in razglede zakrile meglice. Dolgo sva bila na vrhu in občudovala zanimiv svet Kanina. Komaj sva še ujela zadnjo žičnico za dol. Žig Kanina se dobi v Ski Bum Baru.
Visoki Kanin Spodnja postaja žičnice zjutraj s kolono ljudi1 Visoki Kanin Visokogorski svet 2 Visoki Kanin Kozorog ob poti3 Visoki Kanin In še eden4 Visoki Kanin Pogled na oddaljen vrh5 Visoki Kanin Kratek strmejši del do grebena6 Visoki Kanin7 Visoki Kanin8 Visoki Kanin Strma italijanska stran z ostanki ledenika9 Visoki Kanin Po grebenu10 Visoki Kanin11 Visoki Kanin Dobro obiskan vrh12 Visoki Kanin Še en pogled na vrh. Kar nekaj ljudi se je na tem mestu obrnilo13 Visoki Kanin Za par minut se je sčistilo tudi okoli Viša14 Visoki Kanin Sosednji Prestreljnik15
jaz     
30.8.2020
Na sliki sta kozoroga. lp!
turbo     
30.8.2020
No, poletnih visokogorskih dni bo do 22.9, ko nastopi jesen, še kar nekaj. Vremensko poletnih morda nekaj manj. Miro, res sta kozoroga. lp!
nejcf     
30.8.2020
Turbo, res je, do koledarske jeseni je še nekaj časa. Vendar se čez dva dni začenja šolsko leto, ki bo z omejitvami in maskami verjetno še kako "zabavno"mežikanje. Tako da ja, poletje se kar bliža koncu.
turbo     
30.8.2020
Nejc, se strinjam. Tudi zame je poletja "konec", ko zagledam "rumene rutke" na ulici nasmeh
nejcf     
31.8.2020
Sploh pa, če pogledamo današnji deževen dan.mrk pogled
kozorog94     
3.9.2020
Ker je v preteklih dneh ponekod snežilo, me zanima ali je pot na Visoki Kanin normalno prehodna oz. ali je na poti kaj snega? Hvala.
jax     
3.9.2020
https://www.hribi.net/spletna_kamera/kanin/3

Hudega ne izgleda.
Page: 1 2 3 ... 17 18 19       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing