Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Politični oglasi - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
list of forums / Slovenia / Splošni pogovori / politični oglasi
 Politični oglasi
5.9.2008 - jerry
Moram priznati, da sem bil kar precej razocaran, ko sem na tej spletni strani, ki jo sicer zelo cenim in redno obiskujem opazil volilni oglas. Vsaj v hribih in na hribi.net nas prosim ne zasipavajte s politiko! jezen Razumem, da se mora stran tudi nekako trziti, ampak ...
Rok     
5.9.2008
Pozdravljeni, oglasni prostor v spodnjem desnem delu spletne strani trži podjetje Iprom d.o.o. in uredniki Hribi.net nimamo vpliva na vsebino oglasa.
blanc     
5.9.2008
Ne vem zakaj se toliko razburjate. Mislim da vsaj tisti ,ki redno spremljate ta forum ste seznanjeni z razmerami na marsikateri planinski poti .Pa tudi veliko drugih spletnih strani z vidika planinstva obstaja. Ne bom jih našteval,ker jih verjetno poznate. Zato vam pač svetujem da vsaj en mesec ignorirate to spletno stran. Tudi jaz jo bom. Pa mislim da ne bom veliko zamudil. Tudi veliko škode verjetno ne bo.LEP PLANINSKI POZDRAV
nevi     
5.9.2008
Zakaj bi ignorirali spletno stran? Sigurno bi precej zamudili. Ignoriramo lahko oglase. Meni je bolj všeč, da plačajo tej spletni strani, kot pa kakšnemu drugemu mediju.
geppo     
5.9.2008
Oglase, si nikoli ne ogledujem - me tudi ne motijo!
Ignorirat, to spletno stran zaradi oglasov je nepotrebno!
Najslabše, bi pa bilo - ČE BI ZAČELI TO SPLETNO STRAN UPORABLJATI ZA POGOVORE O POLITIKI!!

Lp
jerry     
8.9.2008
Kar takoj se moram opraviciti!zadrega Moj namen ni bil pozivati na kaksen linc, pac pa samo na dejstvo da politika in hribi ne gredo skupaj. Rokovo pojasnilo je vsaj zame popolnoma sprejemljivo. Strinjam se z Nevi in Geppom, da bi ignoriral stran, ki nam ponuja toliko koristnega, niti pomislil nisem!
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing