Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Kaj se dogaja s hribi.net?! - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Kaj se dogaja s hribi.net?!
JusAvgustin     
15.12.2010
se bom potrudil gor dat opise tudi tega dela... mogoče bo trajalo malo dlje, saj nisem še vsega prehodil(poudarek na VSE). Zimske smeri so tam poezija!

Lpp
Micky     
16.12.2010
Vsekakor bom tudi sam prispeval kaj če bo ta možnost in tega ne bo še na netu.
Verjamem, da so zimske smeri tam poezija. Sploh so gore poezija, mar ne ?
ljubitelj gora     
27.12.2010
Manjka rubrika OGLASI.
turbo     
27.12.2010
Saj so oglasi, zgoraj za Nikon, desno za Šorna in Geonep . . .zmeden
JusAvgustin     
28.12.2010
Tak padec kvalitete tega portala sem/smo zaznali v zadnjih 6ih mesecih, da se človek začne resno spraševati o smiselnosti objavljanja, svetovanja in medsebojnega komuniciranja, še ZS niso več zasebna... Mislim, da imamo res odličen portal, tako za lahke, kot tudi najtežje smeri v gorah, pozimi in poleti, spomladi in jeseni nasmeh. Ja, paleta je res široka. Tudi objavljalci razmer se trudimo, čimbolj korektno opisati razmere na poti in to popestrimo s slikami, zgodbami. To niso naše medalje, niti naše bahanje, ampak stanje, kakršno trenutno tam je. Malo mi je mar za vse tiste, ki mislijo drugače, tiste, ki mislijo da je dajanje razmer gor na portal, samohvala in samopotrditev. Sit sem tudi konstantno enakih vprašanj, glede zimske opreme pozimi in letne opreme v kopnih razmerah.
Opažam tudi da je veliko objavljalcev nehalo objavljati svoje poti in vzpone, saj v tem res ne vidijo več nobenega smisla, pojavili ste/so se novi uporabniki, ki s pridom izkoriščajo prijavljanje pod različnimi upor. imeni... Res se ob tem človek vpraša kje je smisel? V čem je smisel brisanja lastnih komentarjev, v čem je smisel natolcovanja in opravljanja po forumu. Sam sem prvi, ki prizna, da je marsikatero jalovo in pikro pripisal na drug račun, da ni bil korekten z odgovorom. Ampak ljudje smo, motimo se, to nam je v genih. Nam je pa tudi v genih posmehovanje, zasmehovanje in aroganca, cinizem, itd... Vse je sprejemljivo do določene mere, ko pa se to mejo prestopi pa pridemo do stanja portala, ki ga imamo sedaj... Samo ena pozitivna stvar se je zgodila v tem času, cenzura deluje na polno.nasmeh
Se vidimo kje v hribih kjer ni tega sr**ja!
Mogoče še to: veliko vas je proti narečjem(saj ste ustanovili tudi posebno temo na to tematiko)... Zato kar veselo na delomežikanje
Pa brez zamere.
viharnik     
28.12.2010
Res je,da nekaj dobrih gornikov le redko oglašuje svoje ture,vendar vsak zakaj ima tudi svoj zato.Morda pa se bodo v prihodnje le spet obudili od mrtvih.Kar geolog opisuje,da je forum tak in tak pa jaz niti malo takšnega ne zaznam.Ravo nasprotno,forum se je po manjšem kratkem stiku v času "cenzure" le normaliziral,tudi po zaslugi Tadeja,ki je enostranske ciljane obtožbe tudi eliminiral in prav je tako tudi v prihodnje.Nek kodeks spoštljivega komuniciranja in rabe foruma mora biti očuvan.Za nove uporabnike portala pa je vedno tako,da je veliko vprašanj za nekatere samoumevne stvari.Na tistih,ki vedo in so poučeni o gorništvu pa je na njih,da vseeno preventivno razložijo novincem o stvareh,ki zadevajo varnost v gorah.Bolje vprašati kot ostati na turi neveden.Tako bomo preprečili marsikatero neljubo doživetje v gorah,tako sebi kot tudi včasih tvegano in požrtvovalno reševanje ekipe GRS.
Micky     
28.12.2010
Vse pa menda res ni tako črno. Vsaj meni se ne zdi.
JusAvgustin     
29.12.2010
ah viharnik... love is all around us!nasmeh spoštujem tvoje mnenje, vendar se z mojim nekako ne ujame? mlatenje prazne slame bo nekdo rekel...
lynx     
29.12.2010
za ponavljanje enih istih vprašanj so ponavadi rešitve "zalepljene" teme (z odgovori), ki so vedno na prvi strani seznama sporočil in še dodatno označene, da se jih lažje loči od navadnih. Precej pomagajo, ker se večini uporabnikov ne da iskati, a jim je v izogib ponavljanju zadevo vseeno treba olajšati. Tako da upam, da nekoč to funkcionalnost bomo imeli, ker potem je treba le še malce poiskati in združiti dobre odgovore na razna pogosta vprašanja v eno koherentno sporočilo.
Lisica     
2.1.2011
Meni je web stran, všeč imam pa problem, da mi crkne Firefox na straneh, ki imajo spletne kamere (no mislim, da ne pri vseh,...nekje pa je napaka).

lp,
ljubitelj gora     
2.1.2011
Če imate težave s Fierfox-om ga odstranite in na novo naložite.
Če pa imate resne težave pa na novo naložit windowse
VanSims     
13.1.2011
Meni se ne zdi, da je kvaliteta portala padla.

Morda ga je res kot je predlagal Kozorog le treba malo preurediti. Npr. forumu 'Trenutne razmere' dati naziv preprosto 'Forum' nato pa ga razdeliti na 'Trenutne razmere', 'Vtisi iz izletov', 'Oglasi', 'Splošno', 'Druge stvari, ki blage veze nimajo z gorništvom',... Vsak bo potem bral kar ga zanima.

geolog79:"Vedno ena in ista vprašanja, ki pa nekako ne moreš mimo njih. Na koncu že ne vem več kdo je tukaj bedak?!"

OK, če so kaka trapasta vprašanja(priznam, jih ne manjka), se strinjam s tabo. Če pa nekdo npr. kljub temu da je že petkrat napisano da se za neko krušljivo turo priporoča čelada, vpraša to še šestič mu pač povemo. Vse za varnost! Ni neumnih vpršanj, neumen je tisti, ki ne vpraša.

ljubitelj gora: med linki nisi omenil moje teme o potrebljanju v gorah mežikanje Administratorja jo lahko mirno izbrišeta , če bo to kaj prispevalo k preglednosti portala.
ljubitelj gora     
16.1.2011
Ali mogoče kdo ve, kako se popravlja pravopisne napake pod slikami k sem jih naložil.
JusAvgustin     
16.1.2011
na desni strani imaš gumb slike, klikneš se ti odpre okno z že naloženimi slikami, potem pa tam lahko štimaš naprej... seveda potem shrani spremembe. Lpnasmeh
ljubitelj gora     
3.2.2011
Nekaj bi se moralo še dopolnit v vsakem uporabniškem imenu, datum prve registracije.
zaplancek     
10.2.2011
Pozdravljeni.

Ne vem kam bi objavil idejo za hribi.net, zato jo bom kar tukaj napisal.

Kot vsi vemo smo gorniki in pohodniki po večini dovolj pošteni ljudje in bi zelo prav prišla dodatna rubrika izgubljeno/najdeno!

Kaj pravite?
observer     
3.11.2011
Že dalj časa prebiram vrstice tega foruma. Že prej sem pogledal vrstice trenutnih razmer »Na Triglav?« pa sem razočaran, ker je vse pobrisano!? Nikoli ne bom razumel, da je človeška zloba zaradi osebnega nezadovoljstva, »foušije«, nepotešenosti in zavisti tako velika, da vse to pripelje do umika pametnejšega! Morda bi bilo prav, da bi se vsi, ki ste načrtno zaj…… Igorja o tem malo zamislili!
Človek nikoli ne ve, kdo se skriva pod n.n. tukalica? Lahko bi bila ena izmed »lepotičk«, ki jih je Igor jemal s seboj na ture… takrat je bil ok in fajn, zdaj, ko jo je pa dal na čevelj, pa je seveda vse »ljubezni« konec! Sedaj pa ga je treba blatit in žalit, seveda pod drugim vzdevkom??? Nizkotno in strahopetno brez primere. Ma saj ne bom dalje…. Upam in verjamem, da bom lahko bral na tem forumu prispevke forumašev, ki ne sodijo v kategorijo, ki sem jo zgoraj opisal.
Temu se da narediti konec, tako, da na forumu lahko nastopa vsak samo s svojim imenom in priimkom, samo tako bo mir!
viharnik     
3.11.2011
Že med grajo Igorja in nerealnim povzetkom mojega opisa Tukalice, je bilo moč razbrati labilno osebo in površne, begajoče obtožbe.Kot, da človek nižje narave nima kaj bolj pametnega početi in gre tako na forum in ga negativno skuša skaziti.Naj Tukalica tuka kje drugje in ne na urejenem forumu razmer gora.V prihodnje je potrebno več tolerance med gorniki, ki smo povsod v življenju, ne samo v gorah, na različnih bregovih in zato naj tisti, ki ve in zna raje pomaga, svetuje in ne le negativno egoistično naravnano pristopa(svetuje).
Spominjam se starega indijskega Sahaja yogija, katerega sem kot novinec vprašal, kakšna je rezlika med menoj in njim.On pa mi odvrne nikakršna.Razlika je le v tem, da jaz sedim v vagonih bolj spredaj, vi pa zadaj, sam vagon pa pelje v isto smer in vsi bomo prišli na pravi cilj.nasmehmežikanje
maateja     
3.11.2011
Tudi jaz sem (mislim, da je bilo včeraj) z užitkom gledala slike s frišnega podviga na zasneženi Triglav, prav vesela sem jih bila, in zdaj jih ni...., in nič več ne razumem
turbo     
3.11.2011
Pred "davnimi" leti se je veliko objavljalo na forumu PZS. Res kvalitetne objave, marsikak cukrček se je našel v njih. Potem pa enako kot tu. Pod vsakim nivojem, prenehalo smo pisati, forum je zamrl in po prenovi so šle še vse objave v maloro. Pa je bilo nekaj, kar nekaj, objav takih, da bi sodile v muzej v Mojstrano. Kot dragoceno arhivsko gradivo.
In sedaj se tudi tu bližamo prelomni točki. Sploh še kaj objaviti zmeden ali si vzeti čas, pobrisati svoje objave in ... ja, in jo pobrisati (ne povem kam jezen )

Pri prijavi obvezno ime, priimek, E-naslov. In nato administrator "drži roko" nad nivojem objav.
Načeloma se vse da, če se hoče.
Page: 1 2 3 4 ... 30 31 32      
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing