Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Slap Kozjak - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Slap Kozjak
16.7.2016 - Lalala
Pozdravljeni, ali veste, če je dovoljeno in primerno iti peš do slapa Kozjaka po poti opisani na Hribi.net z večjim psom?

Hvala
zokica     
16.7.2016
Do slapa je prava sprehajalna pot. Torej dovoljeno in primerno.
VanSims     
16.7.2016
Zaključek poti gre čez skalo, če se ne motim je tudi malo zajle, čeprav samo kako minuto do dve pred slapom. Ta del bi lahko bil malce neroden. Sicer pa normalna pot, popolnam primerna zanj.
MarijanB     
16.7.2016
Pes ne bo imel težav. Pohodniki lahko greste na koncu po leseni poti, da se ne zmočite, možno je tudi po strugi skoraj do konca, če ni preveč vode. Prejšnjo soboto je ni bilo. Mislim, da bi bil večji problem, če bi hoteli čez Sočo pod kampom po brvi.
Slap Kozjak1 Slap Kozjak2 Slap Kozjak3
Lisica ta fasalawa     
5.1.2017
No, ni nujno, da se gre s psom (mogoče bo admin popravil naslov, da bo za vse objave). Jaz sem kar mojega "volka" s sabo vzelanasmeh Snega ni, vode ravno prav, da slap krasijo tudi sveče, poti do tja so kopne... lepo je. Kot vedno, če imaš pravo družbo s seboj in greš v lepe konce mežikanje
Slap Kozjak smaragdna reka1 Slap Kozjak ob poti...2 Slap Kozjak ob poti3 Slap Kozjak ob poti...pod mostom... voda in led...4 Slap Kozjak slap Kozjak5 Slap Kozjak6 Slap Kozjak7 Slap Kozjak vedno je lepo (pa še piha ne preveč):)8
Todi     
17.8.2018
Potepanje po Bovškem, bi bilo škoda če nebi šli pogledat tega čudovitega slapa
Slap Kozjak Eni do konca, ...1 Slap Kozjak Lepa Soča2 Slap Kozjak raziskovanje3 Slap Kozjak po4 Slap Kozjak tunelih5 Slap Kozjak Pri prvem6 Slap Kozjak Pri drugem7 Slap Kozjak Eni si dajo duška8 Slap Kozjak Lepo, utrinek9 Slap Kozjak Pa še sem pogledat10 Slap Kozjak11 Slap Kozjak12 Slap Kozjak Največji, jeee13 Slap Kozjak Log14 Slap Kozjak Rabeljsko ostalo brez vode15 Slap Kozjak Sicer navajeni tega pogleda16
nejcf     
23.8.2018
Pri obisku Kobarida smo obiskali tudi ta slap. Na poti so se zgrinjale promenade ljudi. Nekaj se jih je kljub prepovedi kopalo v tolmunu. Imeli pa smo tudi priložnost opazovati požar, ki je zaradi suhe trave divjal na Krasjem vrhu.
Slap Kozjak V soteski je bilo kljub vročemu dnevu prijetno hladno1 Slap Kozjak Slap Kozjak2 Slap Kozjak Soča je bila zelo vabljiva3 Slap Kozjak Krasji vrh od daleč4 Slap Kozjak In blizu5
lingo     
24.8.2018
To da kopanje v potoku ni dovoljeno je pa res budaleština. Za visokogorska jezera človek še zastopi, da se nebi smelo v potoku malo pred izlivom v Sočo pa res ne vem čemu, kako bi s tem ogrožal nek ekosistem ne vedo niti birokrati ki se kaj takega lahko spomnijo.

Po drugi strani pa sem v soboto pri Ribčevem lazu z mosta pri Janezu gledal tipa, ki se je na obali šamponiral. Verjetno je prišel prešvican z Vogarja in jezero zamenjal za kopalnico.
nejcf     
24.8.2018
Ja, poleg kopanja je prepovedano tudi sončenjevelik nasmehzmeden
Slap Kozjak V soteski nas pričakajo take table1
Tomazp     
24.8.2018
Torej, je prepovedano tudi soteskanje, ki pa tukaj cveti???
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing