Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Dvodnevni družinski potep (v okolici Baške grape, Cerknega)? - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
list of forums / Slovenia / Družinski izleti / dvodnevni družinski potep (v okolici baške grape, cerknega)?
 Dvodnevni družinski potep (v okolici Baške grape, Cerknega)?
18.7.2018 - Pesec
Smo rekli, da bi šli z otroci (6-10 let) letos hodit za dva dni, pa ne preveč zahtevno - ne več kot 600 m višinskih metrov dnevno (kolena...). Že nekaj časa si želim v Baško grapo ali v okolici Cerknega. Idealno bi bilo, če bi bila kje vmes možnost skoka v vodo in npr. vožnje z vlakom (ni pa to nujno). Za prespat je lahko nezahtevno, tudi senik ali podobno. Zelo vesel bom idej oz. predlogov. Tudi če ima kdo kakšen dober predlog v podobnih odmaknjenih krajih drugod po Sloveniji, bo dobrodošel. Na morju (pa celo že ob Soči) je trenutno kar malo preveč gneče.
miri     
18.7.2018
Cerkno ima bazen.Eno turo lahko naredite iz Novakov na Kopo.Ali pa še malo podaljšate proti Poreznu.Drugi dan pa iz Šebrelj na Lokvarski (Šebreljski vrh,Vrhovec,ima namreč več imen)vrh.Pa še jamo v Divjih babah si lahko ogledate.Lep razglednik je tudi Bevkov vrh.Za vzdržljive je tudi Idrijca dobra ,celo odlična,za namakanje.
DaKa     
19.7.2018
Lep izlet je iz Podbrda na Črno prst. V koči se prespi, naslednji dan pa v Bohinjsko Bistrico, namakanje v bazenu in z vlakom nazaj v Podbrdo.Je malo več višinskih metrov ampak počasi se da.Izlet bi zajel vse:vlak, nočitev v koči in skok v vodo.velik nasmeh
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing