Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Ermanovec (1026m) - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Ermanovec (1026m)
Tadej     
14.1.2020
Včeraj je bilo res lepo na Ermanovcu. Začetek na Hotavljah, nato pa čez Slajko do Doma na Ermanovcu. Povratek preko vrha Ermanovca in nato po cesti v dolino.
Pot je normalno prehodna.

Lp, Tadej
Ermanovec (1026m) Začetek na Hotavljah1 Ermanovec (1026m) Luna zahaja2 Ermanovec (1026m) Sonce vzhaja3 Ermanovec (1026m) Že prvi lepi razgledi4 Ermanovec (1026m) Pasja ravan5 Ermanovec (1026m) Porezen6 Ermanovec (1026m) Vrh Slajke7 Ermanovec (1026m) Na Vrhu Slajke8 Ermanovec (1026m) Dom na Slajki9 Ermanovec (1026m) Blegoš10 Ermanovec (1026m) Črni teloh11 Ermanovec (1026m) Triglav12 Ermanovec (1026m) Ob poti13 Ermanovec (1026m) Zadaj Snežnik14 Ermanovec (1026m) Kapelica in zvon15 Ermanovec (1026m) Dom na Ermanovcu16 Ermanovec (1026m) Pogled od planinskega doma17 Ermanovec (1026m) Pri domu18 Ermanovec (1026m) Pri domu19 Ermanovec (1026m) Pogled na Kamniško Savinjske Alpe20 Ermanovec (1026m) Vrana?21 Ermanovec (1026m) Pogled z Ermanova proti Julijskim Alpam22 Ermanovec (1026m) Na Ermanovcu23 Ermanovec (1026m) Razpotje24 Ermanovec (1026m) Vrhovski grič25 Ermanovec (1026m) Vrhovski grič26 Ermanovec (1026m) 6 v vrsto27 Ermanovec (1026m) Regrat28 Ermanovec (1026m) Ob poti29 Ermanovec (1026m) Hotavlje30
primoza     
21.3.2020
Danes smo se v 3/5 družinski vozičkarski postavi podali na Ermanovec. Avto smo pustili malo po Sovodnji in se po lokalni cesti mimo podjetja Racman in nato po markiranem kolovozu povzpeli na Ermanovec. Vmes smo pri kmetiji Žunar nabavili še domače suhe mesnine in na ta način poskrbeli, da je imelo nekaj od nas tudi lokalno prebivalstvo, mi pa smo se izognili obisku trgovine. Spustili smo se po cesti v smeri Kladja, nato pa prej zavili levo in se po drugi lokalni cesti spustili v dolino. Odlični, samotni kraji, kot nalašč za sprehod v teh časih.
Ermanovec (1026m) Lokalna cesta1 Ermanovec (1026m) Lepi, samotni kraji2 Ermanovec (1026m) Kolovoz3 Ermanovec (1026m) Kmetija Žunar4 Ermanovec (1026m) Koča na Ermanovcu je seveda zaprta5 Ermanovec (1026m) Proti vrhu Ermanovca6 Ermanovec (1026m) Pomlad na Ermanovcu7 Ermanovec (1026m) Pogled proti Poljanski dolini8 Ermanovec (1026m) Pogled proti Blegošu9 Ermanovec (1026m) Na vrhu Ermanovca10 Ermanovec (1026m) Mala malca11 Ermanovec (1026m) Idiličen spust12
gandi     
29.3.2020
S svojim neodgovornim obnašanjem in javnim objavljanjem spravljaš lastnika kmetije Žunar v nezavidljiv položaj, saj tudi zanj velja prepoved prodaje, kot tudi zate prepoved kupovanja v času epidemije. Ti pa veselo javno objavljaš, Bumbar! Namesto, da bi bil tiho in lepo užival naprej v slastnih mesninah!
Upam samo, da kmetije in tebe ni že kdo prijavil!
jaz     
29.3.2020
https://www.mojaobcina.si/brezovica/novice/kupujmo-domace---prodaja-pridelkov-in-izdelkov-na-kmetijah-ostaja-nemotena.html

Lp!
primoza     
29.3.2020
Super jaz. Točno tako. Zadnji virus bomo izkoristili za spremenjene poti nabav. Upajmo, da tudi na drugi strani ne bodo višali cen. Ujeti se moramo na sredini.nasmeh
julius     
29.3.2020
To počno, ker so imuni na zdravo pamet.
lingo     
29.3.2020
Pet stopenj idealnega fotra

1.lep in pameten
2.lepši in še pametnejši
3.najlepši in najpametnejši
4.lep u pič.ma... in pameten u tri pi. ma...
5.Primoza

Sam tolk, da ne bo kdo rekel, da ni vedel...


Ermanovec (1026m)1
VanSims     
29.3.2020
Mislim, da ste na tem forumu pa res sedaj presegli meje skrajnega okusa s tem pljuvanjem po Primožu.

Kaj je naredil kaj drugačnega kot nekateri drugi forumaši, ki v zadnjih dneh objavljajo?

Nekdo se je nekaj dni nazaj pohvalil, da je med svojo turo po Ljubljani (mesto!), obiskal Šmarno goro! Nikome ništa. Kajti na hribih, ki jih obišče Primož se kar tare ljudi, na Šmarni gori pa ni žive duše, ane?

Ravno tako je nekdo (ki ni Primož) objavil, da je kupoval nekje na neki kmetiji. Ne vem točno kje in ne bom sedaj iskal tiste rubrike. Nikome ništa! In to se mi sploh ne zdi sporno, če se to dela na varen način. V trgovini je tisočkrat večja šansa okužbe pa še podpiraš lokalne kmetije ki se jim v teh časih ne piše ravno dobro.

Potem je nekdo šel na Hajnževo sedlo kar v teh razmerah tudi ni trivialno, nekdo je prilepil link bivšega forumaša, ki je smučal z Mojstrovk... nikome ništa!

Navadni hinavci ste! Imejte iste vatle za vse! Lahko kulturno razpravljamo kaj se v teh kužnih časih sme in ne sme ampak dajmo soditi vse enako! Zmenimo se za en standard in potem lahko z vso upravičenostjo sodimo. Tokrat, v tej situaciji, ko je potrebna enotnost in ko gre za življenja ljudi, lahko!

Ne marate Primoža! Ok, 'selfie king', Ego, njegovi ulomki, ... in ne vem kaj še vse. Vsak ima pravico, da mu je nekdo antipatičen. Ampak to nima veze s korono. Ne glede na to, da je na tem forumu še kar nekaj takih ekshibicionistov. In konec koncev vsi, ki objavljamo smo vsaj malo. In ne hodimo v hribe le zaradi tega!
julius     
29.3.2020
VanSims
Zopet si napisal v smislu:
"Jaz sem vedno za, tudi, ko sem proti!"
Da boš videl reakcije "neukega ljudstva", prilagam par fotografij.
Ermanovec (1026m)1
cvalenti     
29.3.2020
Ta forum "ŽAL" je že nekaj časa, kot naš parlament. Zbegan, zmeden, nevoščljiv, nekontroliran, brez bontona...
Ker ni, ne samo, da ni pravega vodstva, sploh ni nobenega vodstva oz moderatorja, je tako kot je.
Vsak lahko piše, žali, kritizira... kar mu pade na pamet, pa nikome ništa, bi rekli naši južni sosedje.
Na eno roko lahko preštejemo akterje, od katerih lahko preberemo kaj koristnega oz. uporabnega.
Članki, kot so naprimer od rebulla, Uršiča, Primoža... so zelo koristni, za nas uporabike oz. za ljudi, ki jih zanimajo razmere v hribih.
Nekateri akterji, ste na forumu samo zato, da kritizirate vsako postavljeno vejico, vsak vzpon, ki ga je nekdo opisal, navsezadnje, če že nimate kaj kritizirati, se pa spravite na neko osebo in ob branju tega mi gre kar na bruhanje.
O Primoza je šel na Boč, o Primoza je šel na Viševnik, o Primoza je šel Kam.sedlo, o Primoza je šel … kako lahko v teh razmerah, pa GRS opozarja.
Ja, res ni prav, da v trenutnih razmerah rinemo v hribe, ampak poglejte si spletne kamere hribov, celo en smučar na Kredarici, ampak to je vseeno, dejmo raje pogledat kje je bil Primož, jaooo ste bolani s tem in vi njemu kaj dela korona!
VanSims     
29.3.2020
@en-goldy: točno to kar je napisal @cvalenti! Kritizirate samo Primoža in s tem dajete nehote vtis kot da ostali pa lahko. Gre za nevarno mešanje siceršnjih zamer na tem forumu z nastalo situacijo. Ok, na Primoža lajajo ker so se pač spravili nanj (pustimo ob strani ali je sam za to kriv ali ne), drugače pa se to sme! A je to sporočilo za bralce foruma v tej situaciji?

Nikogar ne zagovarjam, dvoličnost me moti, to je to! In brez skrbi,da sem prebral Primoževe poste in vse komentarje pod njimi, ampak sem pa prebral tudi nekaj drugih, ki so delali isto pa nobenih odzivov.

In tudi mene še kako motijo tisti, ki ne upoštevajo pravil in zaradi katerih bomo vsi naj... Moti me, da policija samo opozarja in ne piše nobenih kazni. One, ki so smučali na Zelenici, je npr. prav prijazno opozorila! Desno vlado imamo, ki pa se s kolektivnim kaznovanjem obnaša čisto socialistično! jezen

In kljub vsemu sem še vedno mnenja, da je en sprehod po dokaj neobljudenih poteh (v parkih je veliko bolj), sam ali z družino, veliko manj nevaren kot pa izlet na obalo, krim, šmarno goro,...
cvalenti     
29.3.2020
en-goldy, samo naglas razmišljam. Kaj so sedaj ljudje, ki ignorirajo poziv GRS-ja, gasilcev, policije, zdravstvenega osebja, politikov, predsednika države...boljši od ljudi, ki "kao" spoštujejo pravila,hodijo na ture a ne objavljajo.
Tudi sam rad naredim kakšen selfi, sploh na kakšnih mestih, ki so bolj atraktivni, res pa je , da ne objavljam. Toda, ali so/smo osebe, ki ne objavljajo/mo, kaj boljši od omenjenih. Oboji kršimo poziv oz zakon v trenutnih razmerah.
Verjemi, nisem stopil v bran Primoža, redbulla.. sem popolnoma nevtralen, le gledam obe plati medalje!
Neglede, kdo ima prav, kdo ne, komu je kdo všeč, komu ne, ni prav, da se na tak način nad nekom "izživljajo" omenjeni akterji.
Le malo bontona in če ti je akter na forumu antipatičen, pač njegove objave ignoriraš, sploh pa ne komentiraš!
Je to res tako zelo težko!!
OSTANI DOMA
SamoK     
29.3.2020
>Le malo bontona in če ti je akter na forumu antipatičen, pač njegove objave ignoriraš, sploh pa ne komentiraš!

Zelo plemenito razmišljanje, ampak sodeč po praksi to v običajnem življenju ne deluje. (Ali na primer težaka na pikniku, ki vsem teži, tako da ne morejo niti pojesti čevapčiča, ignoriraš?)
Forum ni samo izmenjava informacij, ampak navidezno druženje z vsemi običajnimi človeškimi lastnostmi. Če kdo preveč teži, se usuje nanj.
dprapr     
29.3.2020
VanSims, tvoje tako imenovane dokaj neobljudene poti bi bile vse zelo obljudene, če bi bili v Sloveniji vsi takšni pametnjakoviči, ki ne upoštevajo ničesar. Da greš na Viševnik in potem rečeš, da je varno glede okužbe, ker je sedaj neobljudeno. Halo, kdo ima tu koga za norca.
cvalenti     
29.3.2020
SamoK, tako kot si zapisal : Forum ni samo izmenjava informacij, ampak navidezno druženje z vsemu običajnimi človeškimi lastnostmi. Če kdo preveč teži, se usuje nanj.
In kdo bi moral tukaj nastopiti oz napraviti red, da je pogovor še na meji okusnega !!
Moderator! Je tako?

gorolazka     
29.3.2020
Zdej bo pa Primoza samo se v kamniku...
Zebdi     
29.3.2020
cvalenti, tisti, ki ignorirajo pozive oblasti, so egoisti do konca - pa je vseeno, a objavljajo na forumu ali ne. Medtem ko njim nihče ne bo solil pameti, pa zdravniki na urgenci crkujejo - kot da zdravstveni sistem ni že dovolj obremenjen. In taisti ljudje se še hvalijo, kako skrbijo za svoje zdravje itd. Bolano do konca.

Resno upam, da bo GRZS jasno povedala, da v času epidemije NE bo reševala. Tisti, ki bodo s športnimi poškodbami prišli na urgenco (kolesarji, jadralni padalci..), so pa zreli za konkretne denarne kazni.

V marsikateri evropski državi je zdravstveni sistem že na robu zloma - in ukrepi so bili uvedeni zato, da se temu v Sloveniji poskusimo izogniti. Ampak to ni pomembno - pomembno je, da se ne bo spustil kak trening. zavijanje z očmi
SamoK     
29.3.2020
>In kdo bi moral tukaj nastopiti oz napraviti red, da je pogovor še na meji okusnega !!
Moderator! Je tako?

Ni nujno.
Nujno je, da moderator posreduje, če gre za kaj protizakonitega (sovražni govor) ali če je nesramnost resnično prehuda. Sicer pa je forum načeloma bolj živahen, če niso objavljene le informacije.
Glej, Primož si je odzive prislužil s svoj arogantno napihnjenostjo. Ne bi bilo normalno,d a bi to kar vsi povprek ignorirali.
jbs     
29.3.2020
Ko smo že pri "protizakonitem"? Ali je javno objavljanje registrskih tablic parkiranih avtomobilov zakonito? http://www.pecanac-rakun.si/blog/osebno-vozilo-na-druzbenem-omrezju.html
Zebdi     
29.3.2020
jbs, lahko sicer, da je zakonsko sporno, vsekakor pa ni moralno sporno. Če je nekdo tako ignorantski, da parkira tam, kjer je to izrecno prepovedano (in po možnosti še umakne ovire), potem ne vidim nič spornega v tem, da se takšno dejanje pokaže celotni Sloveniji. Če bo iz tega naslova slučajno padla kakšna kazen, z veseljem nakažem prostovoljni prispevek velik nasmeh
Page: 1 2 3 4       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing