Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Lovrenška gora - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Lovrenška gora
9.4.2020 - ločanka
Sedaj se ogledujemo po svoji okolici. No, lahko tudi kaj ogledujemo v daljavi, samo tja pa ne smemonasmeh. Sem si prejšnji teden ogledovala markanten hribček nad Zmincem, v podobi nekakšne piramide in razmišljala o njegovem imenu. Saj sem slišala že o Lovrenški gori, a nisem vedela, da je to prav ta. Sem si pa vedno ogledovala skale v njegovem spodnjem delu, kadar sem se peljala mimo. Tista najvišja mi je vedno obujala spomin na tragičen dogodek izpred mnogih let, ko je nekdo padel tam čez in se ubil.

Na Lovrenško goro je mogoče z več strani. Midva sva si izbrala začetek v Zmincu, in se nazaj vrnila po krožni poti. To je vedno najbolje, če je le mogoče, saj spoznaš dve poti naenkratnasmeh. Proti koncu poti sva pa že pogledovala proti naslednjemu cilju - Sv. Petra hrib.

Lovrenška gora iz Zminca na tole pot1 Lovrenška gora ob cvetočih drevesih2 Lovrenška gora če se zasukaš, na robu že ugledaš cerkev sv.Lovrenca3 Lovrenška gora in si jo približaš4 Lovrenška gora domačija Mežnar - Pr Šink prav v bližini5 Lovrenška gora se odkriva6 Lovrenška gora se že odkriva pogled naprej7 Lovrenška gora knjiga vpisov8 Lovrenška gora med drevesi pogled proti Grintovcem, včeraj9 Lovrenška gora proti Lubniku, vrha pa ne vidiš10 Lovrenška gora11 Lovrenška gora pogled nazaj12 Lovrenška gora pot proti vrhu13 Lovrenška gora si na vrhu14 Lovrenška gora po drugi strani navzdol, pot je bila krožna15 Lovrenška gora lepa16 Lovrenška gora tu dol17 Lovrenška gora mi je padla v oči18 Lovrenška gora pogled na Lovrenško goro, ko te njena podoba spominja na piramido, s ceste19
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing