Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Veliki Rogatec - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Veliki Rogatec
andrej Lj     
9.2.2020
Danes sem se odločil za Veliki Rogatec. Štart ob 7.50h na Črnivcu preko Kašne planine in Lepenatke do vrha Rogača. Pot od bivaka do vrha je zelo zahtevna ,tako kot piše na smernih tablah. Dugače pa pot brez posebnosti...glede na čas, snega ali ledu ni na poti, markacije so na svojih mestihnasmeh. Na vrhu rahel veter, na trenutke tudi malo močnejši, ki pa ni ustvajal pretiranega mraza. Razgledi pa še najboljši proti severu (na druge strani se je že začela ustvarjati oblačnost).
Vsem še naprej varen korak.
Veliki Rogatec Pastirska koča na Kašni planini1 Veliki Rogatec Poged na Rogača iz Lepenatke2 Veliki Rogatec Na vrhu3 Veliki Rogatec Pogled na KSA4 Veliki Rogatec Pri bivaku na Kalu5
Planinecizgg     
25.4.2020
Danes sem šel na Rogatec od Cerkve sv. Lenarta do Špeha in nato naprej na Rogatec. Ta pot je lažja od tiste iz Kala a je proti vrhu vseeno treba biti previden predvsem pri sestopu. Drugače pa je bilo lepo vreme in brez posebnosti. Snega in ledu ni več nikjer. Prilepil pa še bom nekaj slik iz vrha Rogatca.
Veliki Rogatec1 Veliki Rogatec Dleskovška planota2 Veliki Rogatec Kašna planina in Lepenatka3 Veliki Rogatec KSA4
zokipoki     
26.4.2020
Rogatec nikoli ne razočara, še dobro, da ga imaš v svoji občini. Lp nasmeh
jprim     
26.4.2020
No, ja.
Vsak po svojih sposobnostih. Večkrat že na Rogaču po tej poti.
Zanima me, ali že cveti avrikelj?
Hvala na odgovoru.
Lp!zokipoki     
27.4.2020
jprim na Golteh že cveti, tako da je verjetno enako tudi na Rogatcu. nasmeh
jprim     
29.4.2020
Lepo, kar zavidam vam, da imate kakšen kucelj v svoji občini. Midva nobenega, še na Boć in Donačko ne moreva.
zavijanje z očmizavijanje z očmi
Lp!
skala123     
11.7.2020
Danes lepa in zanimiva tura po podzemlju pod Velikim Rogatcem in vzpon mimo bivaka na Kalu na Veliki Rogatec.Lep gorniški pozdrav.
Veliki Rogatec na začetku poti1 Veliki Rogatec slap Cuc2 Veliki Rogatec vhod v jamo Jazbino-23 Veliki Rogatec v jami4 Veliki Rogatec zelo tesno5 Veliki Rogatec strm spust do gruge jame6 Veliki Rogatec širši vstop v Jazbino-17 Veliki Rogatec stalagmat oz. kapniški steber8 Veliki Rogatec v jazbini-19 Veliki Rogatec pri Riherski jelki10 Veliki Rogatec kažipot11 Veliki Rogatec proti bivaku na Kalu12 Veliki Rogatec strm vzpon13 Veliki Rogatec nekaj klinov na poti14 Veliki Rogatec na grebenu15 Veliki Rogatec pogled na prehojen greben16 Veliki Rogatec markacija17 Veliki Rogatec Janezi na vrhu Velikega Rogatca18 Veliki Rogatec del ekipe na vrhu19 Veliki Rogatec še ena z grebena20 Veliki Rogatec na koncu pa...21
Page: 1 2 3 4 5       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing