Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Spominska slovesnost na Okrešlju - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
list of forums / Slovenia / kamnik savinja alps / spominska slovesnost na okrešlju
 Spominska slovesnost na Okrešlju
10.6.2009 - triglavski
Ob 12. obletnici tragične nesreče je danes na Okrešlhju potekala spominska slovesnost v organizacije policije. 10. junija 1997 je pri helikopterski vaji reševalcev letalcev in zdravnikov letalcev tragično preminulo 5 gorskih reševalcev. Da spomin nanje ne bo nikoli zbledel je pričala današnja velika udeležba na svečanosti.
Spominska slovesnost na Okrešlju slap Rinka1 Spominska slovesnost na Okrešlju proti Okrešlju se je vila dolga kolona udeležencev2 Spominska slovesnost na Okrešlju pri izviru Savinje3 Spominska slovesnost na Okrešlju4 Spominska slovesnost na Okrešlju slovesnost5 Spominska slovesnost na Okrešlju ob spominski plošči6 Spominska slovesnost na Okrešlju Brana7 Spominska slovesnost na Okrešlju8
medo*     
10.6.2009
Tudi sam sem se danes ob 11.00 uri udeležil spominske slovesnosti o nesreči na Okrešlju: http://www.grzs.si/Default.aspx?MenuID=13, o kateri je izšla tudi knjiga: http://www.gore-ljudje.net/novosti/10048/. Dodal bi le misel, ki jo je lani na slovesnosti izrekel Miro Pogačnik, predsednik gorske reševalne zveze:
»Ni vsakemu dano postati gorski reševalec. Treba je imeti veliko volje, znanja in energije. Predvsem sta pomembna srce in srčnost, da se v trenutku, ko nas nekdo potrebuje, ko bi nam mogoče lahko bilo najlepše, ločimo od svojih najdražjih in odhitimo v steno, noč, meglo, gozd ali drugam pomagat tistemu, ki nas potrebuje. To je možnost in poslanstvo, ki so ga izbrali tisti, ki so umrli v tragediji.« (vir: Novi tednik).
Spominska slovesnost na Okrešlju Rinka malo drugače1 Spominska slovesnost na Okrešlju Osvežujoča Savinja ob izviru2 Spominska slovesnost na Okrešlju3 Spominska slovesnost na Okrešlju4 Spominska slovesnost na Okrešlju Tu gor nekje se je zgodilo...5 Spominska slovesnost na Okrešlju6 Spominska slovesnost na Okrešlju7 Spominska slovesnost na Okrešlju Med potjo v dolino je helikopter letel nad Kamniškim sedlom 8 Spominska slovesnost na Okrešlju9
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing