Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Grintovec - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Grintovec
@rekar     
23.12.2020
@ljubitelj gora, ali te ni nič sram, da na temu portalu tako grdo žališ ljudi, tukaj gor so pa sporočila javna in ne zasebna, kaj ti ni jasno, bom pa obvestil skrbnika, da taki ljudje kot si ti, ki vsepovprek žalijo in to ni prvič, ne sodijo tukaj gor in da te prijazno odstranimo, da bo mir pred tabo.
korl     
23.12.2020
LG ne bo nihče uspel odstraniti s portala, to je dokazal že pred leti nasmeh

Prej bo Primož nehal objavljat svoje selfije....
ljubitelj gora     
23.12.2020
Rekar odjavi se velik nasmeh se trenutne zavozene vlade ne upoštevam ter njihovih podpornikov. Kaj da bi se ene anonimne uporabnike velik nasmeh
Urbban     
23.12.2020
Da še sam pristavim svoj piskrček.

Meni se izjava LG-ja "Če nebi bilo megle bi še iskal pogrešanega planinca" zdi skrajno zavržena.

Gorski reševalci so ljudje, ki so šli skozi leta izboraževanj in tudi ko kakšen izkušen alpinist pride med reševalce, dobi status začetnika. LG bi pa kar tako malo šel na teren, in malo pogledal naokoli... Nič ni narobe z vzponom na Grintovec, narobno je trkanje po prsih in dajanje občutka nadvlade. To, da ima pa LG težave z nekromanijo in stalno objavlja povezave do hribovskih nesreč, je pa že dolgo znano.

Toliko z moje strani. Družini pokojnika iskreno sožalje, vsem ostalim pa varen korak.
dprapr     
23.12.2020
Urban, podpišem.
ljubitelj gora     
23.12.2020
@Urbban kot vidiš do iskanja ni prišlo, zato je vsako nadaljno razpravlajnje o tem odveč.... zaradi megle smo vsi sestopli nazaj. Iščem, hodim, pčnem karkoli lahko na svojo pest, kar mi paše. A le dokler nebi druge ogrožal. Kaj tebe briga če bi splezal v jasnem čez kako grapo ali po kakem strmem terenu in še enkrat da nebi druge ogrožal.
Res poden od nekaterih, ste kot Janša in njegovi, vas boli, ker nismo njegovi.
Da postaneš reševalec greš čez usposabljanja in nekateri niso ne alpinisti, ne vodniki, navadni hribolazci, ki so naredil nekaj tečajev ki jih zahteva GRZS in postal člani GRS.
Sicer pa nisem del nobene organizacije in tudi nebi postal. Hribi, gore so svoboda, da živiš sanje, ne pa da se okol hvališ kakšne priznanja si dobil. Da objavljam slike saj jih ne rabite gledat. Pa ja nisem niti član PZS velik nasmeh že vrsto let.
skalar50     
23.12.2020
mi lahko prosim nekdo napiše kako se tu gor nekoga blokira ... hvala ! ...vpletanje dnevne politike sem gor ne sodi ... skozi moje oči niti siceršnja percepcija tipkarij "ljubitelja gora" ... pravzaprav njegov "nick" glede na zapisano deluje prav cinično ...
lijaneja     
23.12.2020
Uf, to sem pa še jaz pogruntal.jezik
Greš na zasebna sporočila, nastavitve - in že ga ninasmeh

Malo sem se poglobil v petkove slike in prečesal teren nad Grdim grabnom. Spet in znova mi je žal, da imam tako slab fotič (ali pa ne znam upravljat z njim) - lahko, da je nesrečnik hotel v smeri bivaka v Kočni - v rumenem krogcu lahko da bi bil človek.
Glavno, da so ga našli in
naj počiva v miru.
Grintovec 18. 12. 20, 11.07h, s Kalške gore.1
skalar50     
23.12.2020
"lijaneja" rešeno , hvala za prijaznost !
Trobec     
23.12.2020
Morda se kaj vidi na originalni sliki...na tej, ki jo stran pomanjša, se ne. Sem pa nekje prebral (ne vem več kje), da so ga našli na cca 1600m. Če je res na sliki v krogcu, je torej to pred zdrsom/padcem. No, saj če bi bil na tem mestu, ga bi tudi hitro našli, to je ravno nekje (oz blizu) križišča za Kočno.
Kakorkoli že, naj počiva v miru.
lijaneja     
9.1.2021
Še nihče ne leze gor.
Grintovec Še kakšen dan, pa...1
exwannabe     
9.1.2021
"Boh" ne daj.
Turbolazec     
9.1.2021
Se kaksen teden pa bojo razmere mogoce ze dopuscale
Page: 1 2 3 ... 122 123 124       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing