Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Friuli - Kärnten

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for neighboring regions
  

Weather forecast for neighboring regions

Forecast for neighboring regions - Nedelja, 23.4.2017 ob 17h (ARSO)
Ponoči bo v Furlanski nižini ter ob Jadranu deloma jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi manjšimi krajevnimi padavinami.
Jutri bo v zmerno do pretežno oblačno. V Istri in Gorskem Kotarju bo občasno rahlo deževalo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik.
Forecast for Kärnten - Nedelja (volksgruppen)
Today: Prevladovalo bo sončno vreme, a tudi dosti kopastih oblakov bo na nebu. Tudi nekaj posamičnih nalivov bo. Najvišje temperature bodo dosegle 13 do 16 stopinj Celzija, najtolpeje bo v zgornji Dravski dolini in na Zili. Noč bo brez padavin, ponekod bo nekaj megle. Temperature v noči na ponedeljek bodo med plus 5 in minus 3 stopinje.
Tomorrow: Zjutraj bo ponekod višinska megla. Dopoldne bo potem spremenljivo sončno in oblačno. Največ sonca bo med Vrbskim jezerom in Labotsko dolino, največ oblačnosti pa v Karnijskih Alpah. Pihal bo svež veter iz jugozahodne smeri, temperature pa bodo narasle na 11 do 17 stopinj Celzija.
Forecast for Friuli - Venezia Giulia - četrtek, 5. Junij (OSMER)
Today: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Tomorrow: Povsod po deželi bo stabilno in jasno do pretežno jasno. Popoldan bodo v gorah lahko nastajali posamezni oblaki. Ob morju bo pihal šibak veter.
After tomorrow: V soboto in nedeljo bo po nižinah in ob morju jasno, pretežno jasno v gorah, kjer bo popoldan možno nastajanje posameznih oblakov. Po nižinah bo toplo z najvišjimi temperaturami, ki bodo presegle 30 stopinj.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing