Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


bruny - User Hribi.net

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Profile
profile

 bruny

User: bruny
Name: Bruno ŠURBEK,Bistriška cesta 30,2319 Poljčane
Age: 56
About me: Turno - gorsko kolesarstvo, pohodništvo, tek na smučeh, geografija, zgodovina... v povezavi s pohodništvom
Profile views: 12624
Number of pictures: 4113
Number of posts: 1468
Number of hiking trails: 151
Send private message >>>

My pictures:
Vrh Rudnice - Plešivec 686 m.n.v. s vpisno knjigo in žigom...sestopil sem po vzhodni poti mimo kmetij in koče Encijan do Čarovnic.... ...Čokoladnica v Olimju... Samostan in stara lekarna Olimje ....Proti vrhu... ...Odcep za Zmajevo jezero... ...Olimje in Rudnica... ...Na asfaltni cesti proti ,,koči pri Čarovnicah,, ...Po makadamu na gozdno pot... ...ja Senad Delić iz Velike Kladuše je 12.8.1987 ,,brojil sitno,,...ob nekdanji ,,graničarski,, poti z republiko Avstrijo pod Ciringo.... .......ni mogočen ampak vseeno je to izvir pomembne in v večjem delu toka mejne reke Sotle.... ...pri domačiji Dreisibner je kontrolna točka z žigom in vpisno knjigo...in pa seveda igra narave, cestarjev...,,srček,,... ....zanimiva stavbna dediščina obmejnega območja!?...se bo ohranila......... ......dolina in nekateri jo imenujejo ,,mlade,, Sotle......na cesti proti Trličnemu in Dobovcu.... ...nekaj od poplav in nekaj od padavin... .....res odlično označena in urejena je celotna trasa poti........ ...lovska koča Lipovec Začetek 5:15 železniška postaja Poljčane in zaključek 16.45 železniška postaja Rogatec - simbolika povezave štirih vrhov, izvira reke Sotle, sečišč številnih poti ......... zahodni vrh Donačke gore .........težji del vzpona na Macelj je za mano in po Koserjevi lovski bajti še finale na vrh......

more pictures >>>

My hiking trails:
In cilj kapela Sv. Rozalije na Samotnem boru. Fotke in opis,29.12.2019Maribor - Kapela sv. Rozalije na Samotnem boru
Smer je seveda znana/desnoDramlje - Sv. Ilija (Spodnje Dramlje)
In v razpotju desnoDramlje - Sv. Uršula nad Dramljami (čez Šedino)
Definitivno najbolj pomembno razpotje  med Celjskim hribovjem in Konjiško goro treh smeriDramlje - Sv. Marija Magdalena (Dramlje)
...Po kratkem ogledu nadaljujemo na razpotju spodaj v desnoMaribor  - Sv. Urban nad Mariborom (po poti čez Kozjak - razpotje Nabašec)

more hiking trails >>>

Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing