Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


bruny - User Hribi.net

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Profile
profile

 bruny

User: bruny
Name: Bruno ŠURBEK,Bistriška cesta 30,2319 Poljčane
Age: 56
About me: Turno - gorsko kolesarstvo, pohodništvo, tek na smučeh, geografija, zgodovina... v povezavi s pohodništvom
Profile views: 11904
Number of pictures: 4051
Number of posts: 1411
Number of hiking trails: 147
Send private message >>>

My pictures:
Vrh Rudnice - Plešivec 686 m.n.v. s vpisno knjigo in žigom...sestopil sem po vzhodni poti mimo kmetij in koče Encijan do Čarovnic.... ...Čokoladnica v Olimju... Samostan in stara lekarna Olimje ....Proti vrhu... ...Po makadamu na gozdno pot... ...Odcep za Zmajevo jezero... ...Olimje in Rudnica... .......ni mogočen ampak vseeno je to izvir pomembne in v večjem delu toka mejne reke Sotle.... ...Na asfaltni cesti proti ,,koči pri Čarovnicah,, ...pri domačiji Dreisibner je kontrolna točka z žigom in vpisno knjigo...in pa seveda igra narave, cestarjev...,,srček,,... ....zanimiva stavbna dediščina obmejnega območja!?...se bo ohranila......... ...ja Senad Delić iz Velike Kladuše je 12.8.1987 ,,brojil sitno,,...ob nekdanji ,,graničarski,, poti z republiko Avstrijo pod Ciringo.... ...nekaj od poplav in nekaj od padavin... ......dolina in nekateri jo imenujejo ,,mlade,, Sotle......na cesti proti Trličnemu in Dobovcu.... ...lovska koča Lipovec .....res odlično označena in urejena je celotna trasa poti........ Začetek 5:15 železniška postaja Poljčane in zaključek 16.45 železniška postaja Rogatec - simbolika povezave štirih vrhov, izvira reke Sotle, sečišč številnih poti ......... .........težji del vzpona na Macelj je za mano in po Koserjevi lovski bajti še finale na vrh...... zahodni vrh Donačke gore

more pictures >>>

My hiking trails:
...Po kratkem ogledu nadaljujemo na razpotju spodaj v desnoMaribor  - Sv. Urban nad Mariborom (po poti čez Kozjak - razpotje Nabašec)
Vrh 623 JeloviceZgornja Sveča (Dolina Winettou) - Jelovice (po Stoperški planinski poti)
Nekaj deest metrov preko travnika in dosežemo pomembno točko iz antičnega časa CeljaCelje - Herkulovo svetišče na Bregu
Napis ob poti...ostanki stare rimske cesteStudenice - Izvir Toplega (Studeniškega) potoka (Studenice - Izvir Toplega potoka - Podboč)
Po slikoviti cestiStudenice - Izvir Toplega (Studeniškega) potoka (Studenice - Izvir Toplega potoka - Pritensko)

more hiking trails >>>

Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing