Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Marx - User Hribi.net

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Profile
profile

 Marx

Panorama
User: Marx
Name: Marko Hunjak
Age: 47
About me: Strastveni planinar. Radim u Varaždinu , u komunalcu. Planinarim po SZ Hrvatskoj i Sloveniji , te po Mađarskoj. Na hrv. forumu poznat kao Marx Pseudo. Najviši osvojeni vrh - Triglav (2864). Planina na koju imam najviše uspona - Ravna Gora . Najdraže planine - Ravna gora i Donačka gora. Ako nekog zanima stanje i putevi po planinama SZ Hrvatske neka samo pita!
Profile views: 9362
Number of pictures: 91
Number of posts: 192
Number of hiking trails: 101
Send private message >>>

My pictures:
V Aljaževem stolpu Ojstrica je kraljica KSA. Portret na vrhu , v ozadju Lučka Baba  in Planjava. Štart ob Žagani peči Popolnoma izčrpan na vrhu po pet in pol ur vzpona Snežišče pod vrhom , stanje 21.06.2015. . Zdi se hudo , ampak ni težav. Sneg je moker in so narejene stopine. Lojtra na Kopinškovi poti Legarji Bivak pod Grintovcem nazaj po Strehi Vzpon do Kokrškeg sedla Čez Vratca Jezersko z Mlinarskeg sedla Cviko , Krešo in Miljenko so več blizu škrbine , jaz rahlo zaostajam. Tu nekje se odvoji lovska pot na Krofičku Predor na tej poti. Zelo zanimivo. Že smo v podstenju Krofičke... na njo v neki prihodnosti. Zvono ob koči na Klemenči jami Na razpotju , start. ena radna na plezalni poti Krešo gre prvi Hrvati na najvišjem madžarskem vrhu. Z leve Krešo , Jež , Cviko in jaz. Zelo rad imam to plezalno pot. pomagajo nam klini... Začetek na razpotju ob cerkvici Sveteg Lenarta

more pictures >>>

My hiking trails:
Planinski dom Gorščica.Bidrovec - Planinski dom Gorščica (grebenska pot)
Telekomunikacijski objekt na vrhu Brezovice. Do vrha ni možno, ker je ograjen.Krapina / Žutnica - Brezovica
Nadaljujemo naprej.Juranščina - Ivanščica (čez Belige)
Slika stolpa mi ni uspela. To je brunarica malo pod vrhom kjer lahko vedrimo.Mejni prehod Sotina - Serdiški breg (Rdeči breg)
Nekdanji mejni prehod Sotina-Kalch, kjer na primernem mestu parkiramo.Mejni prehod Sotina - Sotinski breg (Kugla)

more hiking trails >>>

Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing